Home Новини сучасних технологій Foxconn запланували виробництво iPhone в США

Foxconn запланували виробництво iPhone в США

0

Foxconn запланували виробництво iPhone в США. Виробничий партнер Apple очікує, що попит на iPhone 12 буде високий.

Компанія Foxconn, яка є основним виробничим партнером Apple, очікує, що попит на смартфони iPhone 12 в поточному кварталі буде високий. Крім того, тайванський виробник електроніки підтвердив намір продовжувати інвестувати в США відповідно до графіка і навіть розглянути можливість випуску на американському підприємстві нових виробів.

Заплановані компанією Foxconn інвестиції в американському штаті Вісконсін в розмірі 10 млрд доларів не створили в 2019 році стільки робочих місць, скільки необхідно для отримання податкових пільг. Про це в жовтні повідомив уряд штату. Джерело зазначає, що компанія не змогла досягти цільових показників другий рік поспіль, а сам завод став символом невиконаних обіцянок, які зіграли ключову роль в обранні Трампа в 2016 році. У свою чергу, компанія Foxconn заявила, що її інвестиційний план не залежить від того, хто є президентом США.

Спочатку в компанії розраховували випускати на підприємстві в Вісконсині широкоформатні панелі для телевізорів. Пізніше компанія заявила, що замість цього підприємство буде випускати рідкокристалічні дисплеї меншого розміру. Зараз розглядається можливість організації випуску продукції, пов'язаної з серверами, телекомунікаціями і штучним інтелектом.

Тим часом, основу доходу Foxconn становлять пристрої споживчої електроніки, включаючи смартфони. Вони в третьому кварталі принесли 41% виручки, На другому місці (28%) знаходяться вироби для хмарних обчислень, на третьому (24%) - інша комп'ютерна продукція, включаючи ноутбуки.

Читайте також: Apple почали нарощувати виробництво смартфонів iPhone 12.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version