Home Новини сучасних технологій Apple почали нарощувати виробництво смартфонів iPhone 12

Apple почали нарощувати виробництво смартфонів iPhone 12

0

Як повідомляє Nikkei Asia, Apple почали нарощувати виробництво смартфонів iPhone 12. Підприємства працюють в святкові дні, роблячи все для того, щоб довгоочікувана лінійка iPhone 12 з’явилася на прилавках незабаром після її презентації 13 жовтня. Компанії Foxconn і Pegatron працюють на повній виробничої швидкості під час двох найважливіших китайських свят – Фестивалю середини осені і свята Золотого тижня, наступного за Національним днем. Виробництво довгоочікуваного iPhone 12 почалося приблизно в середині вересня, при цьому масове виробництво стартувало на початку жовтні. І Apple, і постачальники протягом декількох місяців напружено працювали над скороченням затримки виробництва, викликаної пандемією коронавіруса.

Обсяг виробництва нової лінійки iPhone 12 може скласти від 73 до 74 мільйонів одиниць в цьому році, повідомляє Nikkei Asia, що не відповідає початковим планам Apple, яка хотіла отримати 80 млн смартфонів. Дефіцит виробництва, ймовірно, буде заповнений на початку наступного року, якщо продажі задовільнять очікування Apple. Nikkei повідомляє, що виробництво всіх нових iPhone здійснюється в Китаї, незважаючи на масову міграцію технологічної індустрії з країни.

Foxconn заявила, що «не коментує будь-які аспекти своєї роботи». «Однак ми можемо сказати, що всі заходи щодо організації вихідних і понаднормової роботи, які виконуються співробітниками на наших підприємствах в Китаї, є повністю добровільними і повністю відповідають всім відповідним законам і постановам».
Pegatron відмовилася коментувати інформацію.

Презентація iPhone 12 та інших новинок очікується вже сьогодні. Японський виробник Mpow Japan за кілька годин до офіційного анонса iPhone 12 анонсував бездротовий зарядний пристрій, який дозволяє точно позиціонуватися за допомогою такого ж магнітного кільця.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version