Home Новини сучасних технологій Перша партія смартфонів iPhone 12 надійде до дистриб’юторів на початку жовтня

Перша партія смартфонів iPhone 12 надійде до дистриб’юторів на початку жовтня

0

Хоча Apple ще не підтвердила дату запуску майбутніх моделей iPhone 12, повідомляється, що компанія проведе захід 13 жовтня. Напередодні запуску в мережі з’явився звіт про розповсюдження. Відповідно до звіту Джона Проссера, перша партія смартфонів iPhone 12 надійде до дистриб’юторів на початку жовтня, а точніше 5 жовтня. Він також зазначив, що в комплект поставки входять дві моделі – iPhone 12 Mini та iPhone 12.

Перша партія смартфонів iPhone 12 надійде до дистриб'юторів на початку жовтня

Він також показав, що обидва смартфони будуть доступні у трьох варіантах на основі внутрішньої ємності – 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ. IPhone 12 Mini має 5,4-дюймовий дисплей, а iPhone 12 – 6,1-дюймовий.

Це відповідає попереднім витокам, які вказували на те, що протягом перших днів продажу Apple продаватиме лише одну-дві моделі, а решту моделей можна буде придбати з листопада.

Точна дата продажу смартфонів поки не відома, але ми очікуємо отримати цю інформацію найближчими днями. Що стосується моделей iPhone 12 Pro та Pro Max, вони починатимуться з внутрішньої пам’яті 128 ГБ, стверджує Джон Проссер.

Щодо ціноутворення, нещодавно було виявлено, що майбутній iPhone 12 Mini може коштувати десь від 699 до 749 доларів, тоді як iPhone 12 може коштувати близько 799-849 доларів. Очікується, що моделі Pro та Pro Max будуть коштувати від 1100 до 1200 доларів. Щоб точно знати, нам доведеться почекати офіційного оголошення від компанії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version