Home Новини сучасних технологій Компанія Apple випустить смартфон iPhone 12 mini

Компанія Apple випустить смартфон iPhone 12 mini

0

Сьогодні з’явилася інформація, що компанія Apple випустить смартфон iPhone 12 mini.

Apple відома своїми пристроями зі словом mini в назві. До таких, зокрема, відносяться iPod mini, Mac mini і iPad mini. А незабаром, якщо вірити джерелу, з’явиться і iPhone mini. Точніше, iPhone 12 mini.

Як пише інсайдер, лінійка iPhone 12 складатиметься з чотирьох моделей - iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 і, власне, iPhone 12 mini. Останній виявиться найкомпактнішою моделлю серії з екраном діагоналлю 5,4 дюйма. За всіма іншими параметрами він буде відповідати більш крупному iPhone 12 з екраном діагоналлю 6,1 дюйма.

Треба відзначити, що поки дана інформація - з розряду чуток. І навіть незважаючи на те, що джерело досить надійний, підходити до неї з виразно частці сумніви потрібно хоча б тому, що у Apple традиційно в ходу маса позначень для тієї чи іншої новинки - і ніколи не можна бути впевненим до кінця, яке позначення в результаті отримає серійна модель.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version