Home Новини сучасних технологій Xiaomi Youpin запустила термогігрометр Bluetooth для гітари Qingping Li

Xiaomi Youpin запустила термогігрометр Bluetooth для гітари Qingping Li

0

Термогігрометри дуже поширені в житті і є однією з перших партій продуктів, підключених до розумних будинків та AioT. Але для музичних програвачів, які мають дерев’яні інструменти, на ринку не так багато варіантів професійних термогігрометрів для музичних інструментів. Сьогодні, Xiaomi Youpin запустила термогігрометр Bluetooth для гітари Qingping Li. Він розроблений для гітаристів Лі Цзонгшенгом та його командою Li Guitar у співпраці з Qingping Technology.

Xiaomi Youpin запустила термогігрометр Bluetooth для гітари Qingping Li

Термогігрометр має нагадування про температуру та вологість, що перевищують межі, і їх можна переглядати в реальному часі. У ньому також зберігаються 30-денні записи температури та вологості, оснащені високоточним датчиком і магнітною конструкцією, яку можна прикріпити до звукової ями гітари.

Для дерев'яних музичних інструментів, таких як гітари, відповідна температура зберігання становить 20-25 ° C, а вологість становить 40% -50%. Якщо дерев'яні музичні інструменти не зберігаються в належних умовах зберігання, вони схильні до деформацій. Ремонт дерев'яних музичних інструментів з деформованими панелями коштує дорого, і навіть якщо їх відремонтувати, тон зміниться. Термогігрометри можуть краще допомогти музикантам утримувати свої інструменти. Традиційні термогігрометри не спеціально побудовані для музичних інструментів і їх не можна легко закріпити на корпусі інструменту.

Новий термогігрометр використовує м'який клей ТПУ з магнітами, які можна прикріпити до гітарної панелі. Одночасно датчик може визначати температуру та вологість усередині гітари.

Пристрій має спеціальний додаток, а також підтримує додаток MIJIA. Додаток забезпечує віддалений моніторинг та функції обмеженої тривоги. Оснащений високоточним датчиком Swiss Sensirion, коли температура та вологість перевищують заданий діапазон, він може попереджати мобільний додаток, щоб нагадати користувачеві змінити місце зберігання гітари. Одночасно ви можете переглядати цілодобові записи температури та вологості та віддалений моніторинг, що зберігаються у програмі. Рекорди температури та вологості можна зберігати до 30 днів.

Крім того, в термогігрометрі Qingping Li Guitar Bluetooth використовується датчик Bluetooth 5.0 та батарея CR2032, яка може безперервно працювати протягом 8 місяців при кімнатній температурі, не турбуючись про час автономної роботи. М'який клейовий з'єднувальний матеріал ТПУ, що використовується у фюзеляжі, витримує більше 5000 разів згинання і має тривалий термін служби. Індикатор температури та вологості - це електронний чорнильний екран, який має низькі вимоги до навколишнього освітлення і може використовуватися у всіх сценах. Його можна чітко і легко читати навіть під прямими сонячними променями.

Пристрій коштує 199 юанів 29 доларів США і зараз доступний на Xiaomi Youpin.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version