Home Новини сучасних технологій DxOMark можуть представити камеру DxO Two

DxOMark можуть представити камеру DxO Two

0
DxOMark можуть представити камеру DxO Two

Лабораторія DxOMark Image Labs (DxOMark) займається перевіркою якості фото- і відеоможливостей камер і смартфонів, а з недавнього часу оцінює також якість запису і відтворення звуку. Оцінки DxOMark протягом останніх років використовують багато виробників флагманських смартфонів, вихваляючись їх камерами. Існує велика ймовірність, що DxOMark можуть представити камеру DxO Two.

На офіційній сторінці DxOMark в соціальній мережі Twitter з’явилася інформація про те, що на наступному тижні пройде спеціальний захід, на якому буде зроблено якийсь важливий анонс.

Захід під назвою DxOMark Focus відбудеться 20 жовтня. В офіційному повідомленні нам обіцяють, що мова йде про великий анонс, проте ніяких натяків поки що немає. Посилання, прикріплена до твіту, веде на сторінку прямої трансляції в YouTube.

В середині 2015 року в продаж надійшла зовнішня камера DxO One для смартфонів Apple iPhone, яка була створена DxO Labs. Три роки тому була випущена оновлена версія пристрою. Можливо, прийшов час для камери DxO Two? Чекати залишилося недовго.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version