Home Новини сучасних технологій Huawei представить новий смартфон Mate 30 Pro E

Huawei представить новий смартфон Mate 30 Pro E

0

Huawei проведе глобальну конференцію серії Mate 40 в інтернеті. У той же час вони вперше представлять процесор Kirin 9000 5G та серію інших нових продуктів, включаючи першу гарнітуру FreeBuds Studio, новий розумний динамік Sound X, розумний годинник Watch GT 2 Pro та інші нові продукти для повноцінного розумного життя. Сьогодні надійшла інформація, що Huawei представить новий смартфон Mate 30 Pro E.

Ця таємнича нова серія Mate, яка, як кажуть, використовується для охоплення різних груп споживачів на додаток до серії 40. Одного разу припускали, що це може бути Mate 40 Lite, який відповідає вітчизняним Maimang 9 або nova 7 Pro.

За словами цифрового блогера, який стежив за Huawei, ця нова серія Mate насправді є “Huawei Mate 30 Pro E”, яка дебютує на тій же сцені, що і серія Mate 40.

Насправді Mate 30 Pro E раніше вже був доступним в Китаї під назвою “Mate 30 Youth Edition”, номер продукту LIO-AN00m; Номер Mate 30 Pro 4G – LIO-AL00, номер Mate 30 Pro 5G є LIO -AN00, ми можемо побачити їх тісні стосунки.

Зовнішній вигляд та конфігурація Huawei Mate 30 Pro E майже такі ж, як у Mate 30 Pro 4G / 5G. Кажуть, що він може отримати процесор - Kirin 9000 5G. Більше інформації отримаємо на презентації.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version