Home Новини сучасних технологій Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною

Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною

0

Очікування Sony PlayStation 5 завжди велике, оскільки його випуск відбудеться лише за 2 дні. Однак сьогодні було помічено, що приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною, а отчніше в три раза дорожче офіційної ціни.

Для тих, хто не знає, PS5 з’явиться в продажу 12 листопада 2020 року на багатьох ринках, включаючи Північну Америку, Японію та інші. Але, на жаль для китайського ринку, запуск може трохи затриматися через жорстко регульований ігровий ринок у країні. Зараз, здається, декілька осіб скористалися цією ситуацією та почали приймати попередні замовлення на головному веб-сайті для роздрібної торгівлі JD.com.

Sony PlayStation 5 має офіційну ціну в 500 доларів США. Однак ці попередні замовлення в Інтернеті вказали ціну втричі вищу - до 12888 юанів (приблизно 1950 американських доларів). Це досить крута розмітка, яка з’явилася вже до глобального запуску консолі. Причина плати не обмежується лише затримкою продажів, скоріше, вона більше пов'язана з поставкою PS5.

Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною

Через пандемію коронавірусу не вистачає постачання в різних галузях промисловості та таких компаніях, як AMD ( процесори серії Ryzen 5000 ), Nvidia ( графічні процесори серії RTX 3000 ) і навіть Sony страждають від головного тягаря саме тоді, коли обладнання наступного покоління запускається. Це означає, що кожен новий запуск накопичується скальперами, які перепродують його за преміум-клас. Пірс Хардінг-Роллз, директор з досліджень ігор Ampere Analysis, заявив, що "ми очікуємо, що попит на нові консолі перевищить пропозицію принаймні до кінця березня 2021 року".

Читайте також: Продажі GTA V знизилися напередодні виходу PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version