Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro вперше показали наживо

Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro вперше показали наживо

0
Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro вперше показали наживо

Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro вперше показали наживо. Анонс відбудеться вже в грудні.

Компанія Qualcomm 1 грудня цього року проведе технологічний саміт Qualcomm Snapdragon 2020 року, на якому очікується презентація нової флагманської однокристальної системи Snapdragon 875.

Раніше повідомлялося, що Samsung представить серію Galaxy S21 вже в січні. Крім того, вважається, що Xiaomi також не відставатиме і представити свою флагманську лінійку Xiaomi Mi 11 на початку наступного року. При цьому Xiaomi Mi 11 повинен стати першим китайським смартфоном на базі однокристальної системи Snapdragon 875.

https://twitter.com/StationChat/status/1326402132996743169


Сьогодні відомий китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter фотографію, на якій, імовірно, вперше показані смартфони Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro. Джерело підписав фотографію просто: «Побачимося в кінці року». Це означає, що анонс смартфонів може відбутися ще раніше, ніж очікувалося.

Судячи з фотографії, Xiaomi Mi 11 отримає плоский екран, тоді як Xiaomi Mi 11 Pro буде оснащений гіперболоїдна дисплеєм з загнутими боковими частинами. В обох випадках фронтальна камера буде врізана в центральну верхню частину екрана.

Імовірно, Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro можуть анонсувати разом зі Snapdragon 875, а в продаж смартфони надійдуть уже в січні наступного року.

Читайте також: Вилучено велику партію підроблених смартфонів Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version