Home Новини сучасних технологій Honor випустив смартфон X10 Lite в Європі

Honor випустив смартфон X10 Lite в Європі

0
Honor випустив смартфон X10 Lite в Європі

Китайський гігант смартфонів Honor випустив смартфон X10 Lite в Європі. Це відбулося після запуску в Росії на початку цього року та в Саудівській Аравії. Пристрій буде доступний у Франції та Німеччині. Він має роздрібну ціну 229,99 євро.

Як смартфон середнього класу, Honor 10X Lite оснащений 6,67-дюймовим РК-екраном з роздільною здатністю Full HD + 1080 x 2400 пікселів та співвідношенням сторін 20: 9. Отвір, який розміщений у верхній центральній частині екрана, розміщує в собі 8-мегапіксельну селфі-камеру.

Задня панель смартфона має прямокутний корпус камери. У ньому розміщений світлодіодний спалах, 48-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельний надширокий об’єктив, 2-мегапіксельна макрокамера з фокусною відстанню 4 см та допоміжний об’єктив із глибиною 2 мегапікселі. Телефон оснащений встановленим збоку зчитувачем відбитків пальців.

Майте на увазі, що 10X Lite поставляється без GMS, що означає, що немає програм і служб Google, але вони мають Huawei Mobile Services. Honor 10X Lite оснащений старим чіпсетом Kirin 710 в парі з 4 ГБ оперативної пам'яті, а також є вбудований накопичувач на 128 ГБ зі слотом для карт microSD для додаткового зберігання. У телефоні попередньо встановлена ​​ОС Android 10, яка додає теги разом із Magic UI 3.1.

У Honor 10X Lite є акумулятор на 5000 мАг, який оснащений підтримкою 22,5 Вт технології швидкої зарядки SuperCharge та 2,5 Вт бездротової зарядки. Він має інші функції, такі як подвійний 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, USB-C та 3,5-мм аудіороз'єм. Він доступний в кольорах Midnight Black, Emerald Green та Icelandic Frost.

Читайте також:Названі нові власники компанії Honor.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version