Home Новини сучасних технологій Названі нові власники компанії Honor

Названі нові власники компанії Honor

0

Названі нові власники компанії Honor. Компанія Huawei отримає понад 15 мільярдів доларів. Продаж буде включати майже всі активи, включаючи бренд, можливості досліджень і розробок і управління ланцюгами поставок.

Авторитетне видання Reuters, посилаючись на перевірених інформаторів, опублікувало нові відомості про продаж бренду Honor компанією Huawei.

Як повідомляє джерело, Huawei планує продати бренд Honor за 15,2 мільярда доларів консорціуму на чолі з дистрибутором телефонів Digital China і урядом міста Шеньчжень. На цей крок компанію Huawei змусили піти американські санкції на поставки комплектуючих. Сама ж Huawei планує зосередитися на смартфонах преміального рівня і корпоративному бізнесі.

Цей крок також підтверджує, що Huawei не очікує швидкої зміни ставлення до компанії після зміни адміністрації США, як зазначив один з джерел. Продаж буде включати майже всі активи, включаючи бренд, можливості досліджень і розробок і управління ланцюгами поставок. Huawei може оголосити про це вже в неділю, 15 листопада.

Головний дистриб'ютор Honor, компанія Digital China Group, стане одним з двох найбільших власників акцій проданої компанії Honor Terminal Co Ltd з часткою майже 15%. Корпоративний реєстр показав, що Honor Terminal був зареєстрований в квітні і повністю належить Huawei.

Digital China Group, який також є партнером Huawei в таких сферах, як хмарні обчислення, планує профінансувати більшу частину угоди за рахунок банківських кредитів. За їх словами, до Digital China Group приєднаються як мінімум три інвестиційні компанії, підтримувані урядом фінансового і технологічного центру Шеньчженя, кожна з яких буде володіти від 10% до 15%.

Після продажу, Honor планує зберегти більшу частину своєї управлінської команди і більше 7000 співробітників і вийти на біржу протягом трьох років.

Honor, Huawei, Digital China і уряд Шеньчженя поки не коментують інформацію.

Читайте також: Названа дата анонса браслета Honor Band 6.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version