Home Новини сучасних технологій Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі

Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі

0

Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі. Справа не в тому, що сигнал є слабким, а в тому, що він відсутній взагалі, причому зв’язок не відновлюється автоматично.

Останнім часом багато користувачів iPhone 12 на різних форумах повідомили про проблему: часто iPhone 12 не бачить сигнал мережі, при цьому його необхідно перезавантажувати, щоб виправити ситуацію.

У відповідь на це офіційні представники Apple рекомендують повторно вставити SIM-карту, оновити налаштування оператора і оновити прошивку смартфона. Крім того, в Apple заявляють, що на даному етапі немає доказів того, що це апаратна проблема. Швидше за все, це може бути конфлікт програмного забезпечення, який проявляється у деяких користувачів.

Один з користувачів iPhone 12 з 256 ГБ флеш-пам'яті повідомляє, що за 10 днів використання він, як мінімум, 8 раз спостерігав відсутність сигналу стільникового оператора. Йому доводилося перезапускати смартфон і відновлювати налаштування мережі. Інший користувач підтверджує періодичну втрату сигналу, режим польоту в даному випадку не допомагає, але перезавантаження знову призводить смартфон в робочий стан.

У багатьох випадках справа не в тому, що сигнал є слабким, а в тому, що він відсутній взагалі, причому зв'язок не відновлюється автоматично. Крім того, при зникненні сигналу оператора смартфона не може підключитися до Wi-Fi.

Такі маніпуляції, як вмикання і вимикання режиму польоту, перемикання між основною і додатковою карткою, зміна SIM-карти, зміна положення, оновлення системи до iOS 14.2 не вирішують проблему.

Читайте також: Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version