Home Новини сучасних технологій Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день

Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день

0

Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день. Смартфон iPhone 12 mini оснащений акумуляторною батареєю ємністю 2227 мАг.

У Мережі вже з’явилися перші огляди смартфонів iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max, які надійдуть у продаж в прийдешню п’ятницю. Майже всі оглядачі підтверджують, що ємності акумулятора iPhone 12 mini часто не вистачає, а смартфон не завжди доживає до кінця дня.

Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день

Смартфон iPhone 12 mini оснащений акумуляторною батареєю ємністю 2227 мАг. Як зазначає Engadget, навіть при помірному використанні його потрібно заряджати щоночі. В огляді TechRadar підтверджується, що якщо брати смартфон в руки частіше, то він точно не зможе тримати заряд протягом дня. Видання TheVerge констатує, що час автономної роботи у iPhone 12 mini нижче, ніж в середньому у інших смартфонів на ринку.

Тест показав, що в мережі 4G при яскравості екрану 500 кд / м2 час роботи смартфона без підзарядки складає 8 годині 11 хвилин в світлому режимі і близько 10 години 22 хвилини в темному режимі. Це найгірший результат в лінійці iPhone 12 і лише трохи краще, ніж у iPhone SE (2020).

Заміри Tom's Hardware показали, що смартфон пропрацював 7 годин 28 хвилин (мережа 5G, яскравість екрану 150 кд / м2), а 6,1-дюймовий iPhone 12 пропрацював 8 годині 25 хвилин.

В іграх і при перегляді відео акумулятор розряджається на 50% за 3 години, при цьому його можна зарядити на 50% за 30 хвилин за допомогою 20-ватного зарядного пристрою, якого немає в комплекті.

Читайте також: Перші власники iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max поділилися враженнями.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version