Home Новини сучасних технологій Перші зображення доступного годинника Amazfit GTS 2 Mini

Перші зображення доступного годинника Amazfit GTS 2 Mini

0

Перші зображення доступного годинника Amazfit GTS 2 Mini. З початку року китайський виробник випустив уже шість моделей розумних годинників.

Нещодавно Huami представила глобальні версії розумних годинників Amazfit GTR 2 і Amazfit GTS 2. З початку року китайський виробник випустив уже шість моделей розумних годинників, однак, схоже, нас чекає і сьома модель.

Перші зображення доступного годинника Amazfit GTS 2 Mini

На сайті Федеральної комісії із зв’язку США (FCC) з’явилася інформація про швидкий вихід смарт-годиника, який отримав назву Amazfit GTS 2 Mini. У оригінальних Amzfit GTS не було полегшеної версії, при цьому Amazfit GTR отримав більш доступну версію, в якій не було вбудованого GPS. Ймовірно, в цьому році Huami вирішила піти тим же шляхом, приготувавши більш доступну версію Amazfit GTS 2 з квадратним дисплеєм.

Документація FCC підтверджує, що Amazfit GTS 2 Mini має модельний номер A2018, а додаються зображення демонструють, що годинник буде схожими на Amazfit Bip. Пристрій одержав широкі рамки з усіх боків екрану і єдину кнопку на лівій стороні рамки.

Імовірно, презентація новинки відбудеться в самий найближчий час.

Читайте також: Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2 скоро з’являться в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version