Home Новини сучасних технологій Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2 скоро з’являться в Україні

Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2 скоро з’являться в Україні

0

Сьогодні у Huami відбулася глобальна презентація, де було показано Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2. Відповідно, Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2 скоро з’являться в Україні. На жаль, Amazfit Smart Scale не була представлена на заході.

Amazfit GTR 2 та Amazfit GTS 2 були вперше анонсовані минулого місяця в Китаї, однак їх глобальні версії мають дещо інші функції. Оскільки ми вже висвітлювали характеристики двох годинників, коли вони були запущені в Китаї, ми перелічимо лише нові функції глобальної версії, а також подробиці ціни та доступності.

Голосовий помічник Amazon Alexa

Amazfit GTR 2 і Amazfit GTS 2 поміняли помічника XiaoAI на китайських моделях на голосового помічника Alexa від Amazon. Голосовий асистент також працює в автономному режимі, і існує понад 65 офлайн-голосових команд. Хуамі каже, що голосовий асистент Alexa буде доступний на 15 мовах.

Вбудоване сховище

Китайська версія також має вбудоване сховище, але глобальна версія має 3 Гб місця для зберігання, на відміну від китайської версії, яка має 4 Гб. Хуамі каже, що користувачі зможуть зберігати до 600 пісень на розумному годиннику

Ціна та доступність

Amazfit GTS 2 та Amazfit GTR 2 продаватимуться за 179 доларів у США та 159 фунтів стерлінгів у Великобританії. GTR 2 надійде в продаж у США та Великобританії 30 жовтня, а GTS 2 - 1 листопада в США. Amazfit GTS 2 буде доступний у Великобританії 15 листопада. Попереднє замовлення стартує сьогодні в США на обидва годинники.

Годинники також продаватимуться в Україні, Іспанії, Німеччині, Японії, Південній Кореї, Таїланді, Малайзії, Росії, Італії, Індонезії та Сінгапурі.

Покупці зможуть придбати Amazfit GTR 2 у чорному кольорі Obisidian Black, тоді як Amazfit GTS 2 буде доступний у оптово-чорному, пустельному золоті та Urban Grey.

Читайте також: Huami Готуються Представити Розумні Ваги Amazfit.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version