Home Новини сучасних технологій Смарт-годинник Amazfit GTR отримає нову функцію

Смарт-годинник Amazfit GTR отримає нову функцію

0

Зараз доступна велика кількість смарт-годинників і всі вони пропонують майже однакові функції (стеження та аналіз сну, серцебиття та інше) та можливості. Компанія Huami, яка є суббрендом Xiaomi, вирішила виправити таку одноманітність в годинниках. Як повідомляють в tizenhelp, смарт-годинник Amazfit GTR отримає нову функцію, якої немає в інших smartwatch. Нова функція буде аналізувати денний сон.

Смарт-годинник Amazfit GTR отримає нову функцію

Це буде корисно, особливо для тих, хто любить подрімати в денний час. Як повідомляється, таку функцію отримають не тільки Amazfit GTR, а й Amazfit GTS. Записуватися денний сон буде тільки тоді, коли він буде тривати не менше ніж 20 хв.
Для того, щоб отримати цю функцію, необхідно перейти в магазин додатків та оновити додаток. Після цього, підключіть годинник до смартфону та встановіть нову прошивку. Поки невідомо, чи отримають таку функцію інші годинники Amazfit.

Рекомендуємо: Huami будуть випускати маски із змінним фільтром.

Джерело: Tizenhelp

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version