Home Новини сучасних технологій Honor презентує ще один смартфон Play

Honor презентує ще один смартфон Play

0

В квітні, компанія Honor оголосила, що буде випускати смартфони Play 4T і Play 4T Pro, які будуть потужнішими за звичайну версію Play 4 і Play 4 Pro відповідно. Сьогодні ж з’явилася інформація, що Honor презентує ще один смартфон Play, він буде не таким потужним і буде мати назву Honor Play 4е. Така інформація з’явилася на Weibo.

Honor презентує ще один смартфон Play

Як видно із офіційного тизера, смартфон отримає 6,39-дюймовий дисплей і акумулятор ємністю 4 000 мАг. Також видно, що він буде працювати на Kirin 710A, отримає 4ГБ оперативної пам’яті та 128ГБ внутрішньої.
Також смартфон оснащений потрійною камерою з основною на 13МП. Взагалі, по дизайну, Honor Play 4е сильно схожий на смартфон Honor Play 3, який презентували минулого року.
Очікується, що Play 4е презентують разом з такими смартфонами як Honor 30 Lite та Honor X10 Max 5G, презентація яких запланована на 2 липня.

Рекомендуємо: В компанії Honor заявили про тісну співпрацю з MediaTek .

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version