Home Новини сучасних технологій Samsung анонсував платіжну систему Pay Card

Samsung анонсував платіжну систему Pay Card

0

Раніше ми писали, що компанія Samsung планує запускати свій сервіс Samsung Pay і будуть випускати дебетову картку Samsung Money. Вчора, Samsung анонсував платіжну систему Pay Card на території Великобританії.

Samsung анонсував платіжну систему Pay Card

Як повідомляється, це новий віртуальний гаманець, який розроблений спільно з стартапом Curve. За допомогою Curve, платіжна карта Samsung буде пов’язана з вашими банківськими картками та запропонує безпечний спосіб переказу платежів.
Віце-президент корпорації Samsung у Великобританії та Ірландії, Конор Пірс, це прокоментував так:

«У компанії Samsung наші клієнти лежать в основі всього, що ми робимо, саме тому ми прагнемо створити найкращі технології, послуги та рішення. Картка Samsung Pay на основі Curve дозволить нам розширити пропозицію Samsung Pay, надаючи нашим лояльним клієнтам ще більші переваги та винагороду, ніж будь-коли раніше».

Очікується, що ця послуга запрацює на території Великобританії та Ірландії вже до кінця року. Для України ж, Samsung Pay досі не доступний і невідомо, коли буде доступний.

Рекомендуємо: Розкрито деталі послуги Samsung Money.

Джерело: neowin

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version