Home Новини сучасних технологій Смарт-годинник Oppo Watch з’явився на FCC

Смарт-годинник Oppo Watch з’явився на FCC

0

Вчора, 26 червня, смарт-годинник Oppo Watch з’явився на FCC і ми вже знаємо всі його основні технічні характеристики. Smartwatch отримав номер моделі OW19W12. Він буде продаватися в двох варіантах: 41мм та 46мм. Як видно із зображень, він ззовні надзвичайно схожий на Apple Watch. Але на цьому їхня схожість закінчується.

Смарт-годинник Oppo Watch з’явився на FCC

Oppo Watch отримав сенсорний 1,91-дюймовий AMOLED екран (16 млн. кольорів) з розширенням 402х476 пікселів та 326ррi (дюйм).

Він працює на Snapdragon 2500 Wear (28 нм) з оперативною пам’яттю на 8ГБ. Також він підтримує мобільний зв’язок через eSIM та Wi-Fi 802,11. Smartwatch отримав непоганий захист від води: 3ATM ( 41 мм варіант) та 5ATM ( для 46мм моделі).

На даний момент, смарт-годинник Oppo Watch продається тільки на території Китаю (за 282$), але очікується, що на європейському ринку він з’явиться десь в другій половині року.

Рекомендуємо: Oppo випустили нові навушники.

Джерело: fccid

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version