Home Новини сучасних технологій Cмартфон Google Pixel 4a з’явився на FCC

Cмартфон Google Pixel 4a з’явився на FCC

0

Багатостраждальний смартфон Google Pixel 4a все ніяк не з’явиться в продажі. Компанія Google вже декілька разів (а точніше, два раза) переносила його реліз і на даний момент, реліз очікується осінню цього року.
Сьогодні ж, смартфон Google Pixel 4a з’явився на FCC і нам відомо, що він отримає три моделі: G025J, G025M та G025N. Модель G025J буде продаватися на території США, а інші дві моделі на території Європи та Азії.

Cмартфон Google Pixel 4a з’явився на FCC

Зараз нам відомо, що Pixel 4a отримає 5,81-дюймову OLED-панель з роздільною здатністю Full HD +. Також очікується, що смартфон буде працювати на Snapdragon 730 SoC з 6ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ/128ГБ внутрішньої пам’яті.
Також він отримає OC Android 10 і буде живитися від акумулятора на 3080мАг з підтримкою швидкої зарядки на 18Вт.
За попередньою інформацією, смартфон Google Pixel 4a можуть презентувати 13 липня, але ми схиляємось до раніших чуток, в яких реліз запланований на жовтень. Очікується, що ціна не буде перевищувати 350$.

Рекомендуємо: Google запускає тв приставку для Android TV .

Джерело: fcc

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version