Home Новини сучасних технологій Google знову переносить реліз Pixel 4a

Google знову переносить реліз Pixel 4a

0

Компанія Google знову переносить реліз Pixel 4a. Багатостраждальний смартфон переноситься вже в черговий раз. Раніше повідомлялося, що його повинні презентувати в травні, але як бачимо, цього не сталося. Сьогодні з’явилася інформація, що презентація Google Pixel 4a відбудеться 13 липня. Але в реліз вийде тільки чорна версія смартфона і тільки 22 жовтня, а от варіант в синьому кольорі взагалі відмінили.

Google знову переносить реліз Pixel 4a

Такою інформацією поділився Джон Проссер, який і раніше давав правдиву інформацію, яка пов’язана з релізами нових ґаджетів.
Також почали з’являтися чутки, що Google може випустити смартфон Pixel 4a під назвою Pixel 5. Така інформація з’являється через те, що реліз Pixel 5 також запланований на осінь.

Достеменно невідомо, чому Google так відкладає початок продажів свого смартфона, але факт залишається фактом, очікувати на нього раніше осені не варто.

Рекомендуємо: Смартфон Google Pixel 4 не підтримує 4K-відеозапис.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version