Home Новини сучасних технологій KFC випустили тизер власної ігрової консолі

KFC випустили тизер власної ігрової консолі

0
KFC випустили тизер власної ігрової консолі

Неочікувано для всіх, після презентації PlayStation 5, KFC випустили тизер власної ігрової консолі. Ігрова консоль отримала назву KFConsole. Тизер був розміщений в Твіттер, на офіційному акаунті KFC.

Як всім відомо, компанія KFC займається швидким харчуванням і має свою мережу ресторанів по всьому світу. На опублікованому тизері зображена нова консоль, в якої (ймовірно) буде Blu-ray програвач. Також KFC обіцяють підтримку 120FPS та True 4K на своїй консолі першого покоління. Що цікаво, так це як відобразили Blu-ray програвач – у вигляді грилю. Поки що невідомо, чи цей тизер знаменує вихід консолі, чи таким чином вони вирішили пожартувати над шанувальниками консолі. Можливий навіть варіант, що вони випустять гриль у вигляді ігрової консолі. Поки нічого не можна сказати з впевненістю, тому залишається очікувати на “ймовірний реліз”, який повинен відбутися 12 листопада.

Рекомендуємо: Компанія Sony вирішила об’єднати всі свої ігрові студії 

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version