Home Новини сучасних технологій Western Digital представили твердотільний накопичувач Ultrastar DC ZN540

Western Digital представили твердотільний накопичувач Ultrastar DC ZN540

0

Western Digital представили твердотільний накопичувач Ultrastar DC ZN540. Одночасно випущений варіант WD Blue SN550 об’ємом 2 ТБ.

Компанія Western Digital представила серверний твердотільний накопичувач Ultrastar DC ZN540 з підтримкою NVMe, промисловий твердотільний накопичувач IX SN530 і клієнтський твердотільний накопичувач WD Blue SN550 NVMe об’ємом 2 ТБ. У всіх трьох новинках використовується флеш-пам’ять NAND власного виробництва Western Digital, контролери і вбудоване ПО власної розробки Western Digital.

Накопичувач Ultrastar DC ZN540 розроблений з урахуванням архітектури сховищ для корпоративних центрів обробки даних наступного покоління, відомої як Zoned Storage. Це не дивно, якщо згадати, що Western Digital бере участь в ініціативах Zoned Storage Initiative і ZoneStorage.io, і в групі NVMe Working Group, що розробляє специфікації ZNS. Накопичувач типорозміру U.2 випускається об’ємом до 8 ТБ. Він оснащений двопортовим контролером NVMe високої доступності.

За словами виробника, DC ZN540 «являє собою твердотільний накопичувач нового покоління, що ідеально підходить для багатокористувацьких середовищ і інших додатків, орієнтованих на дані, таких як обробка потоків подій». Як стверджується, в порівнянні з «звичайними твердотільними накопичувачами», він забезпечує підвищення продуктивності в 4 рази і QoS в 2,5 рази, а також підвищення ефективності, коефіцієнта використання і масштабування при одночасному зниженні сукупної вартості володіння в загальнодоступній і приватної хмарної інфраструктурі.

Діапазон температур

Накопичувач IX SN530 розрахований на роботу в діапазоні температур від -40 ° C до + 85 ° C і відповідає вимогам довговічності і надійності, що пред'являються до SSD для промислових додатків. Він може знайти застосування на транспорті, в робототехніці, медичної і військової техніки. Накопичувач типорозміру M.2 2230 і M.2 2280 забезпечує швидкість читання до 2400 МБ / с. Він випускається об'ємом від 85 ГБ до 2 ТБ. Зараз доступні зразки, в яких використовується пам'ять TLC. У січні майбутнього року до них додадуться варіанти на базі пам'яті SLC.

Нарешті, твердотільний накопичувач WD Blue SN550 NVMe об'ємом 2 ТБ адресований творцям контенту, включаючи графічних дизайнерів, аніматорів, відеооператорів, архітекторів і розробників програмного забезпечення. Він уже продається за рекомендованою роздрібною ціною 250 доларів.

Читайте також: Компанія Western Digital представила три накопичувача SSD

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version