Home Новини сучасних технологій Samsung обійшли Apple на ринку смартфонів

Samsung обійшли Apple на ринку смартфонів

0

Samsung обійшли Apple на ринку смартфонів США. Однією з найголовніших причин стало те, що Apple затримали випуску нових смартфонів iPhone 12.

Компанія Samsung в цьому році відновлюється дуже швидко на тлі триваючої пандемії коронавіруса. Світовий лідер з виробництва смартфонів в останньому кварталі забрав у Xiaomi перше місце в Індії. Тепер же стало відомо, що Samsung випередила Apple і стала найбільшим виробником смартфонів у США.

Згідно зі звітом Strategy Analytics, Samsung нарешті перемогла Apple вперше за три роки. Причин було кілька, але однією з найголовніших стала затримка випуску нових смартфонів iPhone 12. Смартфони надійшли в продаж з великою затримкою, причому iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max вийдуть тільки на цьому тижні.

Samsung зайняла 33,7% американського ринку в минулому кварталі, друге місце дісталося Apple з результатом 30,2%. На третьому місці в США виявилася ще одна південнокорейська компанія LG з часткою ринку 14,7%.

Samsung продемонструвала зростання 6,7%. Успіх забезпечили різні моделі з конкурентоспроможними цінами і гідними характеристиками. Також непогано (нехай і без рекордів) продавалися Galaxy Note 20 і Note 20+. Складний смартфон Galaxy Z Fold2 також продемонстрував непогані результати.

В останній раз Samsung очолювала ринок смартфонів США в другому кварталі 2017 року.Також відомо, що компанія може анонсувати серію Galaxy S21 раніше звичайного, вже в січні.

Читайте також: Samsung розробляє “витривалий” смартфон.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version