Home Новини сучасних технологій Бездротова зарядка iPhone 12 mini виявилася дуже повільною

Бездротова зарядка iPhone 12 mini виявилася дуже повільною

0

Бездротова зарядка iPhone 12 mini виявилася дуже повільною.
З’ясувалися нові обмеження MagSafe.

Компанія Apple випустила одночасно зі смартфонами iPhone 12 нову лінійку аксесуарів під брендом MagSafe. Однак з нею пов’язано багато несподіваних нюансів.

Спочатку виявилося, що заявлену під час анонса потужність в 15 Вт бездротове зарядний пристрій MagSafe може забезпечити тільки з новим блоком живлення Apple потужністю 20 Вт. Майже у всіх інших випадках буде максимум 10 Вт.

Тепер з’ясувався ще один нюанс. У парі з молодшою ​​моделлю серії, iPhone 12 mini, бездротовий зарядний пристрій MagSafe буде обмежений по потужності 12 ват. Про це повідомляється в оновленому документі в розділі підтримки на сайті Apple.

Там же Apple попередила, що при підключенні аксесуарів Lightning, наприклад, EarPods, до смартфонів iPhone 12 зарядний пристрій MagSafe буде обмежено 7,5 Вт.

Прийом попередніх замовлень на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max відкриється 6 листопада, а старт продажів призначений 13 листопада.

Читайте також: Розкрито Дату Третьої Презентації Apple.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version