Home Новини сучасних технологій WhatsApp позбувся однієї дратівливої проблеми

WhatsApp позбувся однієї дратівливої проблеми

0

WhatsApp позбувся однієї дратівливої проблеми. Проблема заключалася у завжди переповненому сховищі, яке необхідно було “чистити” вручну. Сьогодні, у WhatsApp було додано зручне очищення пам’яті смартфона. Можна легко переглянути і видалити зайвий контент, в тому числі масово.

Команда WhatsApp оголосила про запуск нової, давно очікуваної і дуже корисної функції для користувачів смартфонів, яка усуває одну з найбільш проблемних і дратівливих особливостей популярного месенджера.

Проблема в тому, що WhatsApp регулярно переповнює сховище на мобільному пристрої, якщо користувач не здійснює регулярно «чистку» вручну або за допомогою спеціальних інструментів. Тепер з’явився зручний вбудований інструмент.

Функція тестувалася з вересня в бета-версіях месенджера. Новий інструмент став доступний в стабільних версіях WhatsApp у звичайних користувачів. Нововведення поширюється поступово для користувачів WhatsApp. Інструмент «Управління сховищем» можна знайти в налаштуваннях програми в розділі «Дані та сховище».

В цьому розділі відсортовані і зручно показані найбільші файли, а також контент, пересланий користувачеві кілька разів. В результаті, користувач може швидко вибрати кілька (або безліч) файлів і видалити їх всіх за один раз.

Також передбачено сортування файлів за розміром, щоб можна було видалити найбільші файли в першу чергу. Щоб уникнути випадкового видалення, передбачені невеликі превью медіа-файлів.

Читайте також: WhatsApp Тестує Нову Функцію Біометричної Автентифікації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version