Home Новини сучасних технологій Найбільш поширені причини, чому WhatsApp перестав оновлюватись

Найбільш поширені причини, чому WhatsApp перестав оновлюватись

0

Останнім часом користувачі почали жалітись на те, що після встановлення нової версії WhatsApp, програма перестала в подальшому оновлюватись. На це є багато причин, але основні ми перерахуємо в сьогоднішній статті. Це допоможе вирішити певні проблеми, щоб вони не траплялись в майбутньому.

Цікаво: Як зробити опитування в месенджері WhatsApp

Нестача вільного місця. Багато хто думає, що месенджери займають мало місця. Це так і є, але от оновлення може потребувати більше пам’яті, ніж є доступної на смартфоні. Особливо, якщо пристрій старий. Тому розробники рекомендують тримати на телефоні завжди вільним 1 Гб. В такому випадку з оновленнями не буде виникати проблем.

Проблеми з обліковим записом. В акаунті Google можуть ставатись збої. Це не несе великих проблем. Просто це може стати причиною відмови у встановленні оновлення на смартфон. В такому випадку можуть перестати встановлюватись не лише оновлення WhatsApp, а й інших програм, які вже є на телефоні. Щоб виправити збій, потрібно видалити обліковий запис в налаштуваннях та ще раз повторно зайти. Після цього повинно все налагодитись.

Цікаво: Дізнайтеся, як приховати “онлайн” у месенджері WhatsApp

Старий Андроїд. Смартфони краще замінювати раз на декілька років. Операційна система підтримується розробниками лише перші декілька років, далі оновлення перестають надходити. В такому випадку й програми не будуть встановлюватись. Такі пристрої стають не актуальними і просто непотрібними. Якщо брати месенджер WhatsApp, то він підтримується на смартфонах, де ОС Андроїд новіша за 4.1. В іншому випадку оновлення чекати не варто.

Збій у пристрої. Збої відбуваються у самому телефоні дуже часто. Якщо вони самі по собі не проходять, то варто просто перезавантажити смартфон. Зазвичай така дія може вирішити багато проблем та повернути нормальну роботу. Також часто програма Google Play потребує перемикання з мобільних даних на Wi-Fi з метою економії трафіку. Тільки тоді оновлення будуть встановлюватись автоматично.

Збій в Google Play. Сама програма може мати збої і тут є два способи вирішення проблеми. Якщо це масові неполадки, то доведеться просто зачекати, поки розробники їх виправлять. Але для початку варто очистити кеш програми та всю історію. Можливо, збій стосується лише вашого пристрою.

Ось такі найпоширеніші проблеми зустрічаються, коли месенджер WhatsApp не може оновитись.

Цікаво: WhatsApp Web: як легко вимкнути сповіщення

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version