Home Новини сучасних технологій Як зробити опитування в месенджері WhatsApp

Як зробити опитування в месенджері WhatsApp

0

WhatsApp запустив нову функцію , яка дозволяє створювати опитування в групах розмов у додатку, а також в окремих чатах. Голосування, яке вже існувало в конкурентах месенджерів Meta, таких як Telegram , може бути дуже корисним у групах, створених із певними цілями, наприклад, подорож або відвідування події.

Опитування WhatsApp тестувалися в бета-версіях додатка з березня 2022 року, однак вони стали доступними для всіх користувачів лише в листопаді. Усі операційні системи, з якими сумісний месенджер, включаючи веб-версію , підтримують нову функцію. Далі ми розповімо вас, як створити опитування в WhatsApp.

Цікаво: WhatsApp отримує оновлення розділу Статус.

Створення опитування в WhatsApp – це дуже простий процес. Для цього спершу клацніть сторінку ресурсів програми, такий самий процес, який виконується, наприклад, щоб надіслати фотографію, аудіофайл або документ.

1. Натисніть сторінку ресурсу

На Android і в веб-версії це іконка скріпки, на iPhone необхідно натиснути на плюс (+).

2. Відкрити опитування

Потім натисніть опцію «Опитування».

3. Питання і відповіді

Буде доступна нова сторінка, де буде вставлено запитання та відповіді. З кожною новою вставленою відповіддю відкривається можливість вставити інший варіант.

4. Відправити опитування

Відразу після визначення всіх можливих варіантів відповіді просто натисніть на зелену іконку зі стрілкою, щоб надіслати опитування.

5. Побачивши результати

Щоб переглянути результати, просто натисніть опцію «Переглянути голоси».

Цікаво: WhatsApp починає тестувати підключення між смартфоном і планшетом.

6. Аналіз результатів

Кожен учасник групи або окремий учасник розмови може проголосувати за один, більше ніж один або навіть за всі варіанти в опитуванні.

Варто пам'ятати, що неможливо редагувати опитування в WhatsApp після його створення, тому важливо ретельно продумати всі варіанти, перш ніж завершувати надсилання. Також поки що неможливо встановити кінцевий термін подачі анкети.

Цікаво: Приховуємо час, коли ви останній раз заходили в месенджер WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version