Home Новини сучасних технологій Інструкція як змінити сигнал дзвінка WhatsApp

Інструкція як змінити сигнал дзвінка WhatsApp

0

Зміна мелодії вхідних дзвінків та сповіщень справа легка і кожен про неї знає. А от що стосується можливості зміни дзвінка в соціальних мережах та месенджерах, то тут більшість користувачів не використовують цю функцію, так як просто не знають про неї. Зараз ми детально розповімо, як змінити сигнал дзвінка WhatsApp.

Цікаво: Як створити групу в WhatsApp тільки з собою.

Як змінити мелодію WhatsApp на Android

Для зміни сигналу дзвінка в месенджері на Android вам потрібно безпосередньо відкрити WhatsApp та у правому верхньому кутку відкрити меню. Далі варто перейти в розділ «Налаштування» та обрати пункт «Опції Сповіщення». Тут оберіть «Звук сповіщень». Встановити мелодію ви можете як із збережених медіафайлів, так і вибравш6шои сигнал дзвінка із запропонованих програмою. Вибравши необхідну вам мелодію натискайте «ОК».

Окрім цього, програма надає можливість налаштування різних мелодій та сигналів для дзвінків, повідомлень та навіть групових чатів.

Як змінити мелодію WhatsApp на iPhone

Змінити мелодію в месенджері WhatsApp на iPhone можна розпочинаючи із смартфонів з операційною системою iOS 10. Алгоритм дій наступний:

  • Відкрийте програму Контакти на iPhone.
  • У правому верхньому кутку біля контакту натисніть Редагувати.
  • Виберіть мелодію дзвінка.

Щоб налаштувати мелодії для сповіщень чи групових чатів, варто перейти в налаштування WhatsApp – Сповіщення, а подальші кроки будуть такі ж як і при налаштуванні Андроід.

Цікаво: Розповідаємо, як легко завантажити відео з WhatsApp Web.

NO COMMENTS

Exit mobile version