Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi отримають Samsung Exynos

Смартфони Xiaomi отримають Samsung Exynos

0

Смартфони Xiaomi отримають Samsung Exynos. Відбудеться це в наступному році. Samsung з наступного року почне відвантажувати свої однокристальних платформи не тільки Vivo, але і Oppo, і Xiaomi.

За даними звіту BusinessKorea, Samsung з наступного року почне поставляти свої однокристальних платформи Exynos трьом китайським компаніям. У списку – Vivo, Oppo і Xiaomi. І якщо Vivo вже деякий час працює з Samsung в цьому напрямку, то включення в список Xiaomi – несподіванка.

Xiaomi останнім часом для своїх бюджетних моделей активно використовує однокристальних платформи MediaTek, і з кожним роком співпраця двох цих компаній тільки міцніла. А зараз, виходить, Exynos претендують на місце SoC MediaTek. Хоча не виключено, що платформи MediaTek залишаться в бюджетних моделях Redmi, а Exynos будуть застосовуватися в смартфонах середнього рівня.

У світлі цих даних стає зрозуміло, чому Samsung так серйозно взялася за свої SoC Exynos. На даний момент компанія готує як мінімум дві топові платформи і кілька платформ середнього рівня.

Читайте також: Розкрито Дату Релізу Нового Чіпа Samsung Exynos 1080.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version