Home Новини сучасних технологій Розкрито дату релізу нового чіпа Samsung Exynos 1080

Розкрито дату релізу нового чіпа Samsung Exynos 1080

0

Сьогодні було розкрито дату релізу нового чіпа Samsung Exynos 1080 . Як повідомляється на Weibo, новий чіп буде офіційно випущено в Шанхаї 12 листопада.

Розкрито дату релізу нового чіпа Samsung Exynos 1080

Раніше цього місяця офіційний представник Exynos від Samsung у Weibo випустив відео на тему “Надихаючі інновації та заповзятливий меч 2030”. Відео показало, що чіп Samsung Exynos 1080 з флагманськими характеристиками буде випущений у другій половині року.

Найбільшою родзинкою чіпа Exynos 1080 є перше комерційне використання 5-нм технологічної технології, яка також може відображати характеристики нижчого споживання енергії та більш високих характеристик.

Мікросхема Samsung Exynos 1080 використовує чотири ядра Cortex-A78 з чотирма ядрами Cortex-A55, а графічним процесором є графічний чіп Mali-G78. Раніше Antutu також оголосив про підозрювану оцінку рівня чіпів Exynos 1080, яка стала найвищою платформою мобільних процесорів у світі з оцінкою понад 690 000 .

Крім того, за повідомленнями цифрового блогера @ Digital Chat Station, який раніше повідомляв новину, першою партією виробників, яка прийняла чіп Samsung Exynos 1080, очікується Vivo. Останній флагманський мобільний телефон Vivo серії X60 цього року ще не вийшов, що не виключає можливості носіння чіпа.

Читайте також: Samsung Готує До Випуску SoC Exynos 981 Середнього Рівня

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version