Home Новини сучасних технологій Huawei представили розумні ваги Smart Body Fat Scale 3

Huawei представили розумні ваги Smart Body Fat Scale 3

0

Під час випуску серії Mate 40, який відбувся в Китаї на вихідних, Huawei однаково представила низку смарт-пристроїв, починаючи від розумних колонок, навушників тощо. Крім цих ґаджетів, Huawei представили розумні ваги Smart Body Fat Scale 3.

Huawei представили розумні ваги Smart Body Fat Scale 3

Huawei Smart Body Fat Scale 3 підтримує точне вимірювання та професійний аналіз 14 різних даних про тіло. Вага підтримує порівняння великих даних для людей того ж віку. Вона також постачається з дворежимним підключенням Wi-Fi / Bluetooth. За допомогою цих варіантів підключення дані можна переглядати в будь-який час, а також пропонуються пропозиції щодо професійного вдосконалення.

Huawei та Інститут матеріалознавства Хефей Китайської академії наук спільно розробили алгоритм виявлення складу тіла Huawei TruFit. На основі великих даних та технології Al можна більш точно виміряти такі важливі компоненти організму, як жир та маса скелетних м’язів.

Додаток Huawei Sports Health має понад 200 навчальних курсів, включаючи зменшення жиру та набір м’язів. Кожен біт змін даних індексу тіла має історичні записи. Після того, як шкала Smart Body Fat підключена до Wi-Fi, індекс жиру в організмі можна виміряти безпосередньо, не відкриваючи додаток Huawei Sports Health. Згідно з архівними даними, члени сім'ї розумно ідентифікуються, дані вимірювань автоматично синхронізуються та надсилаються до відповідного облікового запису, а додаток можна відкрити для віддаленого перегляду в будь-який час.

З точки зору дизайну, вбудована поверхня із загартованого скла має просту та елегантну текстуру, як нефрит, і рівний протектор. Є також 3,5-міліметрові ніжки та нековзкі підкладки з силіконової гуми. Вимірюваний діапазон маси тіла становить 2,5 кг-150 кг. Підлітки до 18 років та літні люди старше 80 років завдяки своїй особливій статурі підтримують лише вимірювання ваги та частоти серцевих скорочень та не підтримують вимірювання інших показників складу тіла.

Huawei Smart Body Fat Scale 3 коштує 169 юанів (25 доларів).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version