Home Новини сучасних технологій Samsung Galaxy S21 – перший флагман на базі Snapdragon 875

Samsung Galaxy S21 – перший флагман на базі Snapdragon 875

0

Samsung Galaxy S21 – перший флагман на базі Snapdragon 875. Названа дата їх анонса. Підтверджено найраніший анонс в історії лінійки.

Чутки про те, що такі флагмани Samsung вийдуть раніше звичайного, нарешті уточнені до конкретної дати. За даними відомого інсайдера Джона Проссера (Jon Prosser), точність прогнозів якого не викликає сумнівів, лінійка Galaxy S21 дебютує 14 січня. На місяць з гаком раніше звичайного часу.

У той же день Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra стануть доступні для попереднього замовлення, а реальні продажі стартують 29 січня. Інсайдер також перерахував варіанти кольору смартфонів: чорний, білий, сірий, сріблястий, фіолетовий і рожевий.

Раніше говорилося про те, що Galaxy S21 стануть першими флагманами на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 875, що дебютує в грудні, і судячи з новими даними, всі дійсно буде так. Першим флагманом на Snapdragon 875 в Китаї буде Xiaomi Mi 11, але поки дата його анонса не повідомляється.

Galaxy S21 приписують багатомодульні камери з трьох-чотирьох датчиків з основним сенсором дозволом 108 Мп нового покоління, Android 11 і інтерфейс One UI 3.0 прямо з коробки. Ємність акумуляторної батареї базового Galaxy S21 складе 4000 мА · год, Galaxy S21 + - 4800 мА · год, Galaxy S21 Ultra - 5000 мА · год.

Читайте також: Смартфон Samsung Galaxy S21 FE Вийде На Наступний Рік.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version