Home Новини сучасних технологій В найближчі роки підтримка PlayStation 4 продовжиться

В найближчі роки підтримка PlayStation 4 продовжиться

0

З виходом PlayStation 5 власники PlayStation 4 не будуть забуті. Sony заявили, що в найближчі роки підтримка PlayStation 4 продовжиться.

Ні для кого не секрет, що після виходу PlayStation 5 консоль поточного покоління в гарбуз чи не перетвориться. По-перше, перехід між спорідненими поколіннями завжди досить плавний, по-друге, в цей раз має місце зворотна сумісність, по-третє, PS4 просто має більш ніж 100-мільйонну базу геймерів.

Як довго ще проживе ця консоль на ринку? Точно поки ніхто говорити не береться, але глава PlayStation Джим Райан (Jim Ryan) явно дав зрозуміти, що в найближчі роки цього не станеться.

"Очевидно, що наші горизонти щодо того, що можливо з спільнотою PS4, розширилися, виходячи з того, що ми спостерігали за останні шість місяців. Це може бути дуже потужно, тому що в 2021, 2022 … саме власники PS4 будуть переважною більшістю людей c PlayStation. Вкрай важливо, щоб ми підтримували їх залученість і рівень щастя. І останні шість місяців продемонстрували, що ми можемо зробити це в такій мірі, в якій ми не думали, що це можливо до COVID-19."

В даному випадку Райан мав на увазі сплеск попиту на консолі та ігри через пандемію COVID-19, яка, звичайно, торкнулася не тільки PlayStation. Втім, і без цього консолей Sony поточного покоління просто було продано занадто багато, щоб швидко закинути цей ринок, адже всі ці більш ніж 100 млн геймерів НЕ переберуться на PS5 в найкоротші терміни.

Читайте також: Sony Сильно Прискорили Консоль PlayStation 4.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version