Home Новини сучасних технологій Sony не розраховує продати сотні мільйонів PlayStation 5

Sony не розраховує продати сотні мільйонів PlayStation 5

0
Виникли проблеми із виробництвом Sony PlayStation 5

Sony не розраховує продати сотні мільйонів PlayStation 5. Прогноз компанії дуже стриманий. Поки мета до 100 млн консолей.

Як ми вже знаємо, консоль PlayStation 5 стартувала дуже добре. Всього за 12 годин було зібрано стільки ж замовлень, скільки на PS4 за 12 тижнів. Проте частково такий успіх обумовлений не консоллю або її іграми, а пандемією COVID-19, адже в цьому році індустрія ігор в цілому відчуває сильний підйом.

Що ж в цілому чекає консоль? Звичайно, є вельми цікаві прогнози про 600-700 млн проданих приставок за весь її життєвий цикл, але потрібно щось більш приземлене.

І немає нічого кращого за прогнози самої Sony. Фінансовий директор компанії заявив, що Sony має намір продати понад 7,6 млн консолей до кінця фінансового року, тобто до березня. Довгострокова мета компанії - зробити PS5 ще однієї приставкою, яка подолає рубіж в 100 млн проданих приставок. Нагадаємо, PS4 на даний момент знаходиться на третьому місці серед всіх приставок з результатом трохи більше 113 млн.

Таким чином, поки плани Sony досить скромні і обережні. З одного боку, як мінімум наступний рік теж пройде під впливом пандемії, до того ж Sony може розраховувати на більшу частину аудиторії PS4. З іншого, Microsoft набирає обертів, пропонуючи покупцям нових Xbox з безліччю переваг, а також тримаючи в рукаві потенційний козир у вигляді ігор Bethesda.

Читайте Також: Контролер DualSense Від PlayStation 5 Працює З Android Та Windows.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version