Home Новини сучасних технологій Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим

Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим

0
Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим

Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим. За 12 годин консоль замовили в такій же кількості, як PS4 за 12 тижнів.

Не всі зможуть купити приставку на старті продажів. Уже не раз говорилося про те, наскільки популярна ігрова консоль Sony PlayStation 5 у користувачів і як непросто буде її купити на старті продажів, і ось зараз з’явилися офіційні подробиці щодо цього з вуст глави Sony Interactive Entertainment Джима Райана (Jim Rayan). За його словами, «попит, виражений обсягом попередніх замовлень, дуже і дуже значний».

Який він, обсяг цих замовлень? Про це топ-менеджер промовчав, на зробив натяк, що він набагато перевершує обсяг замовлень PlayStation 4. Так, за словами Джима Райана, за перші 12 годин предпродажів, PlayStation 5 було замовлено стільки ж, скільки PlayStation 4 за перші 12 тижнів предпродажів!

Тому цілком закономірно, що далі він сказав наступне: «Цілком можливо, що не кожен, хто захоче купити PS5 в день запуску, зможе її знайти». Але при цьому додав, що компанія «працює щосили», щоб забезпечити необхідний обсяг складських запасів для покриття попиту до кінця поточного року. Але вже зараз зрозуміло, що незважаючи на всі зусилля Sony, дефіцит все одно буде.

Читайте також: З’явилися Відео З Розпакуванням Консолі PlayStation 5.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version