Home Новини сучасних технологій Фахівці DxOMark готуються до великого анонсу

Фахівці DxOMark готуються до великого анонсу

0
Фахівці DxOMark готуються до великого анонсу

Фахівці DxOMark готуються до великого анонсу, який повинен відбутися 5 листопада. Вони можуть анонсувати власний бенчмарк для оцінки продуктивності смартфонів.

Пару тижнів тому в лабораторії DxOMark оголосили про чергові зміни в підході до тестування камер смартфонів, в зв’язку з чим раніше виставлені оцінки були переглянуті і складений новий рейтинг.

Раніше фахівці DxOMark заявили, що тепер вони проводять тести якості екранів смартфонів. До цього компанія почала тестувати якість селфі-камер, а також запису і відтворення звуку на смартфонах. А починалося все з тестування основних камер смартфонів.

Однак, схоже, це не всі зміни. Кілька годин тому на офіційному сайті DxOMark, а також на сторінках лабораторії в соціальних мережах з’явилася звістка про те, що 5 листопада буде зроблений якийсь важливий анонс.

Поки що подробиць немає, але можна припустити, що DxOMark може представити черговий рейтинг. Наприклад, вони можуть анонсувати власний бенчмарк для оцінки продуктивності смартфонів (за аналогією з AnTuTu і Master Lu).

Читайте також: Вибір програмного забезпечення для створення інтернет-магазину

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version