Home Новини сучасних технологій Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними

Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними

0

Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними. В одній тільки Індії продано більше 10 мільйонів екземплярів.

Портативні акумулятори Xiaomi користуються великою популярністю в багатьох країнах світу. Компанія почала виробництво зовнішніх акумуляторів в Індії в 2017 році. Першими моделями були версії Xiaomi Mi Power Bank 2i з акумуляторами ємністю 10 000 мА • год і 20 000 мА • год.

Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними

З того моменту всі портативні акумулятори, які продаються в країні, також виробляються в Індії. Тепер, після трьох років, компанія повідомляє, що вона продала більше 10 мільйонів портативних акумуляторів, на яких є штамп «Зроблено в Індії».

Зазвичай Xiaomi оголошує про свої досягнення перед запуском чергової новинки. Вчора компанія оголосила про випуск свого першого компактного і дуже швидкого портативного акумулятора. Анонс відбудеться 5 листопада.

Ймовірно, мова йде про локальне анонсі Xiaomi Mi Power Bank 3 Pocket Edition, який відрізняється компактними розмірами (90 x 63,9 x 24,4 мм) при масі 200 г.

Читайте також: Xiaomi Запустила Mi Power Bank 3 Pikachu Edition.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version