Home Новини сучасних технологій В DXOMark оголосили про додавання нового тесту для дисплеїв

В DXOMark оголосили про додавання нового тесту для дисплеїв

0

DXOMark вперше завоював популярність завдяки тестуванням камер для смартфонів, які розпочались із задньої камери, але незабаром розширились до селфі-камери. Компанія незабаром продовжила своє тестування на селфі-камеру. Щойно це почалося, до міксу було додано аудіотестування. Сьогодні, в DXOMark оголосили про додавання нового тесту для дисплеїв смартфонів.

В DXOMark оголосили про додавання нового тесту для дисплеїв

Дисплеї для смартфонів відіграють важливу роль у взаємодії з функціями смартфонів. Таким чином, насправді не є несподіванкою побачити, що DXOMark зараз займає рейтингові позиції для смартфонів. Наразі рейтинг містить дев’ять (9) моделей з Galaxy Note 20 Ultra за кермом. Інші включають OnePlus 8 Pro, Galaxy S20 Ultra 5G, Apple iPhone 11 Pro Max, TCL 10 Pro, Oppo Find X2 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra, Asus ROG Phone 3 і Xiaomi Black Shark 3 Pro, в такому порядку.

Тест дисплея смартфона DXOMark охоплює читабельність, кольори, відео, рух, дотик та інше. Кожен підпункт також складається з декількох вимірів і, нарешті, бали даються за допомогою складних розрахунків.

Компанія також повідомила, що вони виберуть реальні тестові екрани і, нарешті, об'єднають об'єктивні та сприйнятливі тести для оцінки. Окрім того, будуть проаналізовані динамічні властивості сенсорного екрану мобільного телефону, наприклад, чи відтворюється відео, чи гра втрачаються кадри; чи будуть проблеми з кольором або візуалізацією тощо.

Рекомендуємо: DxOMark Можуть Представити Камеру DxO Two.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version