Home Новини сучасних технологій Nokia намагається заблокувати продажі продукції Lenovo

Nokia намагається заблокувати продажі продукції Lenovo

0
Nokia намагається заблокувати продажі продукції Lenovo

Nokia намагається заблокувати продажі продукції Lenovo в Німеччині. Компанія Nokia сьогодні спробувала домогтися введення судової заборони на продаж у Німеччині продукції Lenovo, найбільшого в світі виробника ПК. Підставою для цих дій стало рішення суду Мюнхена, який 30 вересня ухвалив, що зареєстрована в Гонконзі компанія Lenovo порушила один із патентів Nokia, пов’язаний з кодуванням відео.

Тяганина почалася ще в минулому році, коли фінський виробник звинуватив Lenovo в порушенні 20 патентів. Крім шести позовів в Німеччині, позови проти Lenovo були подані в США, Бразилії та Індії.

Компанія Lenovo подала апеляцію на рішення суду Мюнхена.

«Ми вважаємо, що Nokia порушила свої власні юридичні зобов'язання, відмовившись ліцензувати технологію на справедливих і недискримінаційних умовах (FRAND) ні Lenovo, ні нашим стороннім постачальникам, які використовують технологію H.264»

Lenovo

Джерело нагадує, що H.264 - це формат стиснення відео, широко використовуваний в смартфонах і комп'ютерах. Раніше Nokia подала в суд на Apple за порушення 32 патентів і в 2017 році отримала компенсацію в розмірі 2 млрд доларів.

Рекомендуємо: На Місяці Буде Доступна 4G Мережа Від Nokia.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version