Home Новини сучасних технологій Запущено бездротові навушники Lenovo ThinkPlus X16 

Запущено бездротові навушники Lenovo ThinkPlus X16 

0

Компанією Lenovo запущено нові повністю бездротові навушники Lenovo ThinkPlus X16 за доступною ціною, при цьому вони отримали захист від води та пилу на рівні IPX4, що значно збільшує можливості їх використання. Ціна встановлена на рівні 15 дол.  

Отримали навушники класичний дизайн. Розмір кожного динаміка по 14,2 мм та вагою 4,5 грами. Динаміки, згідно із слів виробника, надають високу якість та комфорт користування, відтворення аудіо повинне задовольнити найвибагливіших. Також варто відмітити чіткість під час дзвінків, є функція подавлення шуму навколишнього середовища.  

Керування навушниками відбувається через сенсорну їх панель. З’єднання відбувається через Bluetooth 5.2, із низькою затримкою. Час автономної роботи повинен становити до 20 годин. Кейс поставляється із світловими індикаторами, що досить зручно для відслідковування стану заряду. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version