Home Новини сучасних технологій Apple готує оновлення лінійки iPad із OLED-дисплеєм 

Apple готує оновлення лінійки iPad із OLED-дисплеєм 

0

Згідно отриманої інформації, компанія Apple готує оновлення всієї своєї лінійки iPad уже наступного року. Якщо детальніше, то до кінця першого кварталу 2024 року ми повинні побачити iPad Air 6-го покоління та 11-покоління, а також iPad Mini 7-го покоління. Щодо pro версій, то вони з’являться дещо пізніше. Також мова йде і про отримання планшетів наступного покоління OLED-дисплеїв.  

Очікується, що OLED-дисплеї будуть доступні на iPad Mini та iPad Air більше, ніж через 2 роки. Тобто у 2026 році. Зараз Apple використовує РК-панелі. До цього в мережі з’являлась інформація, шо OLED-панелі можуть прийти на заміну mini-LED екрану у iPad Pro вже наступного року. Окрім цього, будуть змінені і самі розміри екрану міні, він повинен збільшитись з 8,3 дюймів до 8,7 дюймів. 

Звісно, що використання OLED-панелів на різних моделях дещо відрізнятимуться, до прикладу моделі з приставкою Pro будуть мати кращу продуктивність та використовуватимуть технологію LTPO разом із ProMotion. Надалі ще очікується перехід Apple на OLED-панелі і на своїх MacBook. 

NO COMMENTS

Exit mobile version