Home Новини сучасних технологій iPhone SE 3 отримає 6-дюймовий екран і не тільки

iPhone SE 3 отримає 6-дюймовий екран і не тільки

0

iPhone SE 3 отримає 6-дюймовий екран і не тільки. Також повідомляється, що новинка отримає підтримку Touch ID. Apple не буде оновлювати серію iPhone SE в першому кварталі наступного року.

Сьогодні аналітик Tianfeng International Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), добре відомий інформаційними витоками про підготовлювані новинки Apple, заявив, що Apple не буде оновлювати серію iPhone SE в першому кварталі наступного року.

У звіті зазначено, що виручка постачальника камер для смартфонів iPhone 12, компанії Yujingguang, в жовтні була нижчою за прогноз ринку через посилення конкуренції, і ця конкуренція ще більше посилиться в 2021 році. аналітики прогнозує, що обсяг замовлень Yujingguang впаде з 50% для iPhone 12 до 30% для iPhone 13.

Аналітик також підтвердив, що в лінійці iPhone 13 буде чотири моделі, які оновлять поточні моделі лінійки iPhone 12. Що стосується iPhone SE 3, то смартфон повинен підтримувати мережі п'ятого покоління 5G, розмір екрану буде збільшений до 6,06 дюйма. Основна камера стане здвоєною, при цьому смартфон отримає сканер відбитків пальців Touch ID, місце розташування якого в даний час невідомо.

Імовірно, сканер відбитків пальців може зміститися на бічну частину смартфона, оскільки якщо Touch ID залишиться внизу збільшеного екрану на лицьовій панелі, то це призведе до збільшення розмірів тіла.

Читайте також: iPhone SE 2 Plus отримає SоC A13 Bionic.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version