Home Новини сучасних технологій Розкрито технічні характеристики iPhone SE 3

Розкрито технічні характеристики iPhone SE 3

0
Розкрито технічні характеристики iPhone SE 3

Раніше ми повідомляли, що в мережі злили інформацію стосовно нового iPhone 13. Окрім iPhone 13, було розкрито технічні характеристики iPhone SE 3. Згідно з повідомленням, цей телефон буде випущений навесні 2022 року, а не наступного року. Він буде мати більший 6.06-дюймовий рідкокристалічний РК-дисплей, який постачатиме або Sharp, або JDI, порівняно з меншим 4.7-дюймовим екраном на сучасній моделі.

Крім того, він надійде з такою ж установкою подвійної камери, як і на iPhone 11. Це означає, що він матиме основний датчик 1,4 мкм. Оскільки він буде запущений майже через півтора роки, він буде включати підтримку 5G, але лише до 6 ГГц, як звичайні моделі iPhone 12 і iPhone 13.

Найцікавіше, що він буде оснащений Touch ID (датчик відбитків пальців). Ми очікуємо, що він буде встановлений як збоку, так і зверху, як на нових iPad Air.

Будемо очікувати на більш детальну інформацію, оскільки до запуску смартфона трохи більше ніж півтора року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version