Home Новини сучасних технологій Планшет Apple iPad Air отримав новий процесор

Планшет Apple iPad Air отримав новий процесор

0

Компанія Apple анонсувала два нових iPad, як і очікувалося сьогодні.  Як повідомляється, планшет Apple iPad Air отримав новий процесор 5-нм.

Планшет Apple iPad Air отримав новий процесор

Серія iPad Air розроблена як середня між лінійкою iPad Pro та стандартним iPad. Цього року iPad дещо змінив ситуацію, оскільки це перший пристрій, який вийшов на ринок із абсолютно новим 5-нм Apple A14 Bionic.

Новий шестиядерний процесор має 11,8 мільярда транзисторів і може похвалитися 40-відсотковою продуктивністю процесора та 30-відсотковою продуктивністю графічного процесора. Новий чіп також може похвалитися 10-кратним покращенням машинного навчання.

Переходячи до самого планшета, Apple пішла на новий дизайн. Новий iPad Air відкидає товсті рамки для більш тонких і рівномірних. Цей новий дизайн означає, що кнопка TouchID у нижній частині екрана зникла, і зараз у неї нове розміщення. Apple перемістила сканер відбитків пальців на верхню частину, де вона захована під кнопкою живлення. Отже, коли ви натискаєте кнопку живлення, iPad також розблокується.

У нового iPad Air екран трохи більший, ніж у минулорічної моделі, але він отримав частоту оновлення 120 Гц, доступну на iPad Pro. Це 10,9-дюймовий рідкий дисплей сітківки, але з обрізаними рамками його слід легше тримати. Екран повністю ламінований та має антиблікове покриття, кольорову гаму P3 та підтримку True Tone.

Новий iPad має 7-мегапіксельну селфі-камеру та ту саму задню камеру 12MP f / 1.8, доступну на iPad Pro. Він також має порт USB-C з підтримкою швидкої зарядки на 20 Вт (зарядний пристрій на 20 Вт входить до комплекту). Є підтримка Apple Pencil другого покоління, Smart Keyboard Folio та Apple Magic Keyboard.

IPad Air починається з 599 доларів за 64 ГБ версії, а 256 ГБ за 749 доларів. Якщо вам потрібна версія LTE, версія на 64 ГБ досягає $ 729, а версія на 256 ГБ - $ 879. Його можна буде придбати в жовтні в космічно-сірому, срібному, рожевому золоті та зеленому, блакитному.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version