Home Новини сучасних технологій Xiaomi офіційно представили лазерний проектор Fengmi 4K Max

Xiaomi офіційно представили лазерний проектор Fengmi 4K Max

0

У вівторок Xiaomi офіційно представили лазерний проектор Fengmi 4K Max, який здатний відображати вміст у форматі 4K. 

Лазерний проектор Fengmi 4K Max – це один інноваційний шедевр компанії Fengmi Technology у галузі лазерних телевізійних виробів. Він поставляється з деякими преміальними функціями, такими як збільшення розміру екрана дисплея від 100 до 200 дюймів. Він також має роздільну здатність 4K, надзвичайну яскравість 4500 ANSI люмен, а також високу кольорову гаму та високу динамічну контрастність.

Xiaomi офіційно представили лазерний проектор Fengmi 4K Max

Водночас він оснащений власноруч розробленою технологією оптимізації якості зображень FAV Fengmi, а також підтримкою технології декодування HDR10 + та HLG, які забезпечують більш детальну контрастність зображення.

Що стосується зовнішнього вигляду виробу, розмір всього проектора становить 608x389x140 мм. Він виготовляється з використанням металевого цільного формування з ЧПУ, а його обтічна конструкція постачається з поступовим світлотінню.

Лазерний кінотеатр Fengmi 4K Max обладнаний власноруч розробленою системою FengOS та плоскою компоновкою, що відповідає звичкам перегляду та експлуатації користувачів великих екранів. Завдяки власно розробленій архітектурі FDP (Feng Dynamic Page), механізми аудіо та зображень FAV та FAA реалізовані на технічному рівні, що може забезпечити користувачам плавний і великоекранний досвід взаємодії людина-комп'ютер.

Як продукт для кінотеатру, крім лазерного телевізора, він також стандартно постачається зі 100-дюймовим невідбиваючим екраном Френеля, який стоїть на 8 мм металевій анодованій рамі. На екрані Френеля коефіцієнт контрастності збільшується в 10 разів порівняно з білою стіною, так що рівень якості проектора не впливає на рівень навколишнього освітлення.

За винятком того, що ви готові поставляти цей продукт від сторонніх роздрібних торговців, ми сумніваємось, чи буде цей продукт випущений за межі Китаю. Ціна пристрою складає 2 130 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version