Home Новини сучасних технологій Новий продукт від Xiaomi доступний до краудфандингу

Новий продукт від Xiaomi доступний до краудфандингу

0

Сьогодні, ми отримали інформацію про те, що ще один новий продукт від Xiaomi доступний до краудфандингу. І це — MIJIA Smart Yuba Pro. Старт розпочинається 16 вересня о 10 ранку за MIJIA

Новий продукт від Xiaomi доступний до краудфандингу

MIJIA Smart Yuba Pro – це ґаджет для ванної кімнати обладнаний керамічним нагрівальним модулем. Його потужність становить 2800 Вт та може нагріватись до 10 о С за 1 хвилину. Індекс кольоропередачі основної лампи досягає рівня Ra90, а яскравість — до 1300 лм. Загалом, він спроможний нагріти приміщення миттєво. Окрім цього, ви зможете налаштовувати нагрівання на необхідну температуру і пристрій буде підтримувати її у ванній кімнаті. 

Smart Yuba Pro оснащений 10 кнопками та РК екраном розміром 3 дюйма. Пристрій повністю бездротовий та отримує велику кількість функцій. До прикладу, є такі режими як нагрівання, вентиляція, сушіння, продування та запотівання. Робочий шум низький, ну і звісно, пристрій енергозберігаючий. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version