Home Новини сучасних технологій Смартфон OPPO Reno4 SE вже близько

Смартфон OPPO Reno4 SE вже близько

0

Смартфон OPPO Reno4 SE вже близько, а саме, офіційне представлення телефону відбудеться 21 вересня. Окрім цього, деякі китайські сайти уже починають резервувати пристрої. 

І так, надійде смартфон на китайський ринок у двох варіантах пам’яті. Перший — 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Другий — 8 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб вбудованої. Щодо кольорової гами, то OPPO Reno4 SE буде доступний у трьох варіантах — Super Flash Black, Super Flash White та Super Flash Blue. 

Щодо візуалізації, то Reno4 SE отримає AMOLED дисплей із вбудованим датчиком відбитків пальців. На задній панелі буде розташований квадратний модуль системи камери з потрійною камерою та світлодіодним спалахом. 

Про технічні характеристики уже були деякі звіти, які розкрили розмір екрана — 6,43-дюйма з роздільною здатністю Full HD+. Фронтальна камера отримає датчик на 32 Мп, а задня буде обладнана датчиками на 48 Мп, 8 Мп та 2 Мп. Акумулятор отримає ємність 4300 мАг, ймовірно, з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version