Home Новини сучасних технологій Nokia представить нові смартфони 22 вересня

Nokia представить нові смартфони 22 вересня

0

Позначте свої календарі.Nokia представить нові смартфони 22 вересня.

Юхо Сарвікас, головний директор з питань продуктів HMD Global, завітав до Twitter, щоб повідомити, що виробник представлять нові телефони Nokia у вівторок, 22 вересня. Подія буде транслюватися в прямому ефірі та розпочнеться о 16:00 за тихоокеанським часом.

Немає тизера про те, які телефони очікувати в цей день, але, як повідомлялося раніше, смартфон Nokia 7.3 буде оголошений 22 вересня . Однак, оскільки в твіті йдеться про нову лінійку телефонів Nokia, слід очікувати, що інші телефони будуть також.

Здається, Nokia 6.3 вийде в той же день, коли минулого року HMD Global анонсувала Nokia 7.2 та Nokia 6.2 . Однак, як повідомляється, Nokia 6.3 є смартфоном 4G, тоді як у Nokia 7.3 очікується 5G-модем.

HMD Global може або не може анонсувати нові функціональні телефони під час запуску, який, як кажуть, матиме “особливого гостя”. Ми також можемо придбати нові аксесуари Nokia.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version