Home Новини сучасних технологій Sony представила вдосконалену версію розумного браслета Wena

Sony представила вдосконалену версію розумного браслета Wena

0

Sony представила вдосконалену версію розумного браслета Wena. Він отримав назву Wena 3. Тепер також можна використовувати Alexa, є мікрофон для голосових команд і динамік, щоб асистент Amazon міг відповісти на ваш запит. Вбудований NFC підтримує декілька мобільних платіжних систем (наразі для Японії).

Sony представила вдосконалену версію розумного браслета Wena

Ще однією новою функцією Wena 3 є датчик серцевого ритму, який може виявляти насичення крові киснем і обчислювати VO2 Max. Ремінець також оцінює стрес і відновлення, у нього є звичайний лічильник кроків і трекер сну.

Оскільки цей браслет призначений для поєднання з гарними годинниками, він сам повинен виглядати добре. Він виготовлений з нержавіючої сталі SUS316L, а версія Premium Black має іоноване покриття.

За бажанням є срібляста версія металевої моделі, а також шкіряні та навіть гумові варіанти. Ви можете носити це як розумну групу, хоча це справді найкраще в парі з годинником.

Він є водостійким до 5 атм, що робить його придатним для плавання. Час роботи акумулятора становить близько тижня, а зарядка здійснюється за допомогою спеціального роз'єму.

Sony Wena 3 вийде в Японії 27 листопада і буде продаватися за 215 €. Попередні моделі Wena пробилися до Європи, можливо, і ця теж пройде.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version